Primăria Cămin

Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.


Mesajele voastre

Sopronyi David din Kalmand spune:

jo az oldal

Mesaj scris în data de: 24.09.2010

Belenyi Istvan din Kalmand spune:

Gratulalok!!!! Itt volt az ideje hogy az elo,fejlodo Kalmand is felkeruljon a vilaghalora.Remelem minden kalmandi szivesen olvassa a rolunk szolo hireket,ujsagokat.

Mesaj scris în data de: 20.09.2010

Gergő din Kálmánd spune:

Nagyon orulok hogy van a falunknak veboldala legalab rolunk is tudnak valamit

Mesaj scris în data de: 20.06.2010

Schlachter Béla din Debrecen spune:

Tisztelt Vezetés! Rokonságomnál fogva évente 1-2 alkalommal járok a kis településen. Egészen gyermek korom óta, tehát 5 évesen és most már elmúlva 50 évesen. A rendszerváltozás óta gyökeres fordulat következett be, de községiönállóságután meg egyszerűan szinte azt lehet mondani csodák. Nálunk egy ilyen kis településen ennyi minden nem tudott megvalósulni. Nagyon jó vezetés, egység kell egy ilyen meneteléshez, mely gondolom eddig megvolt. A továbbiaakhoz is kívánok - bár az már szerintem nem tud ilyen látványos lenni, hisz nem mindegy, hogy milyen alapokról indulunk. Sok sikert kívánva maradok Tisztelettel: Schlachter Béla Magyarország

Mesaj scris în data de: 29.03.2010

Csongor din Nagykaroly spune:

Szepen meg van csinalva a site, csak neha nem artana frissiteni a kepeket, illetve kitolteni a hianyossagokat (gondolok az adatokra)

Mesaj scris în data de: 28.12.2009

Adrian din Satu MAre spune:

Felicitari pentru noul site

Mesaj scris în data de: 09.03.2009